Lifestyle, Persoonlijk

Hoi september 2019

Goh, het is alweer september. De zomer lijkt voorbij te zijn. Voor mij is september net als nieuwjaar. Het voelt altijd als een soort van frisse start. Toen ik naar school ging vond ik dat ook altijd het leukst. Fris beginnen in schriften, nieuwe potloden en een nieuwe agenda. Alsof het nieuwe jaar dan weer begon. Dat heb ik na mijn studie niet meer gehad maar dit keer wilde ik dat weer voelen. Dus ik stelde een plan op. Voor mezelf, voor mijn bedrijf en voor thuis.

Wat ga ik voor mezelf doen?

Ik ga beter op mezelf letten. Iedereen weet het nu wel. Ik ben moe.. bla bla bla. Dat heeft voornamelijk met mijn werk te maken. Maar mijn probleem is, is dat ik door blijf gaan. Ik ga door tot ik bijna letterlijk in slaap val. Daarom ga ik beter naar mijn lichaam luisteren en ga ik op tijd naar bed. Ik blijf wel sporten en het liefst 2x per week en die koffie. Tja, die koffie. Mijn liefde voor koffie zal nooit voorbij gaan maar toch ben ik langzaam afscheid aan het nemen. Ik kan intens genieten van een lekkere kopje goeie koffie. Maar het was duidelijk dat ik er teveel van dronk (ook om wakker te blijven). Daarom beperk ik me maar tot 2 koffie per dag.

STOP. WAT. ZELIA, IT’S THIS YOU?

Eng he!

Maar ja, ik drink maar 2 koffie per dag en soms zelfs maar 1. Ik merkte gewoon dat ik te vaak behoefte had aan koffie en teveel koffie is gewoon niet goed voor je. En dit was echt te veel wat ik dronk. Ik merk wel dat ik nu sneller in slaap val s’avonds. Nu nog wel eerder naar bed.

Verder ga ik mezelf weer eens verwennen door naar de kapper te gaan. De laatste keer dat ik ben gegaan was in 1996. Nee grapje, maar zo voelt het wel. Ik ben mijn haar zat. Het zit niet, het ziet er niet uit en het is gewoon niks meer. Dus tijd om een afspraak te maken.

Hoe zit het nu met je bedrijf?

Uh, nou het bestaat nog en ik ben achter de schermen druk mee bezig. Al 100 jaar. Ik roep altijd dat het online komt maar het komt nooit online. En waarom? Angst om kei hard te falen. Jep. Het stomme is, in de loop der jaren heb ik ontdekt dat ik verdorie toch wel heel goed ben (klinkt arrogant maar i don’t care). Dus ik moet mezelf laten zien. Alleen dit jaar ben ik gaan nadenken welke kant ik op wil. Ik doe al jaren bedrijfsfotografie en ik heb meer dan 650 bedrijven gefotografeerd. Ik vind dat fantastisch maar mijn passie en mijn opleiding in interieur heeft me weer aangewakkerd en daar wil ik ook mee verder gaan. Dus ik ben aan het zoeken hoe ik dit goed kan gaan combineren. Mijn site komt echt in september. Maar echt.

En loopt alles lekker thuis?

Zeker, mijn dochter groeit als kool. Brabbelt erop los en deze leeftijd wordt steeds leuker. Mijn man is wel heel druk met zijn studie waardoor we elkaar weinig zien maar gelukkig is het na deze week ook weer over (tentamens achter de rug). Verder staan al onze weekenden volgepropt met leuke dingen met vrienden en familie. Ook ga ik mijn man en vrienden supporten met mudmasters. Ik wil dat heel graag ook een keer doen maar ik heb de kracht van een kipdijfilet in mijn arm. Verder gaan we ons klaar maken voor de vakantie in oktober. ZIN IN. Tja hierin verder niks te melden echt.

Goed, dat was weer een update. Ik ga weer verder met dingen doen enz!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply