Browsing Category

Mindset

Ik doe mee met Helweek..
Mindset

Helweek: Dag 6 en 7 + wat heb ik geleerd?

Het is alweer 1 week geleden dat ik klaar ben met helweek maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om de laatste 2 dagen hier op de blog te zetten. Dit heeft echter wel een reden: Helweek. Ik leerde vorig jaar veel van helweek maar ik moet toegeven dat ik nu nog een betere les heb gekregen. Ik ga ook niet meer vertellen wat ik nu precies gedaan heb die twee dagen maar ik ga het meer hebben over wat ik geleerd heb. Lees mee!

Continue Reading

Ik doe mee met Helweek..
Mindset

Helweek: Dag 5

De reden waarom ik achterloop met helweek verslagen is eigenlijk puur doordat ik met deze helweek veel meer heb kunnen doen dan verwacht. Wat positief is natuurlijk! Deze dag gaat nog over vrijdag, waar ik een afspraak had en wat administratieve probleempjes had. Over dat laatste, eerlijk toegegeven, ik kon niet zo goed positief blijven maar ik heb het geprobeerd. 

Continue Reading

Ik doe mee met Helweek..
Mindset

Helweek: Dag 4

Oh jeetje, wat was dag 4 een hectische dag. Een dag waarin ik het gevoel had dat ik niks had gedaan terwijl ik juist wel veel heb gedaan (achteraf). Vooral de kleine dingen die ik elke keer weer uitstelde zijn gedaan. Zoals tandarts (oeps, 4 jaar niet geweest), rijbewijs verlengen (altijd last minute weer, stress!), ID kaart aanvragen (al 6 maanden kwijt) en noem maar op. Dag 4 ging om vooral om uit je comfortzone gaan, check!

Continue Reading

Ik doe mee met Helweek..
Mindset

Helweek: Dag 3

Dag 3 stond in teken van time management. Stiekem en vooral onbewust waar ik daar al mee bezig op dag 2. Ik zal eerlijk toegeven, timing, planning of wat dan ook is niet mijn sterkte punt. Totaal niet. Wel kan ik lijstjes maken als de beste! En ook nog een goed uitgebreid met precies wat ik moet doen. Maar daaraan werken.. ik word er al moe als ik er aan denk. Toch ben ik met mijn lijstje gaan werken en ik heb behoorlijk wat af gekregen.

Continue Reading